Tracker Artemis Easy inkl. SIM-kort

  • Modell: TRACKER-ARTEMIS
  • Produsent: Tracker
Kr.7.495,-
Antall:
+
-

Enheten leveres med ferdig montert Tele2 IoT SIM-kort inkl 2 års data, klar til bruk!

Tracker Artemis Easy - Den nye Tracker Artemis hundepeileren er et steg foran!

Den store nyheten med Tracker Artemis er designet og utviklet med både ny og utprøvd teknologi. I tillegg til full støtte for GSM nettverk, bruker den også det nye og fremtidsrettede 4G baserte nettverket NB-IoT LTE-CAT M1. I fremtiden vil 2G og 3G nettverk bli erstattet med IoT 4G for å sikre mye bedre dekningforhold med mindre strømforbruk, noe som gjør Tracker Artemis et smart valg for både i dag og i fremtiden.

Tracker Artemis er utviklet med automatisk oppdatering av programvaren. Dette innebærer at du ikke trenger å være urolig for kommende oppdateringer, da de automatisk legges inn. Tracker Artemis er en helt nyutviklet og nøyaktig bjeffe-teller. Dessuten ser du i på skjermen nøyaktig når hunden bjeffer. På kommando kan du via appen få tilsendt lydopptak fra halsbåndet. Tracker Artemis har 3 stk LED-lys som kan fjernstyres fra programvaren på telefonen.

Tracker Artemis er utstyrt med samme type antenne som Tracker Supra, noe som er hemmeligheten bak Supra sin utmerkede rekkevidde. Dessuten har Artemis en kraftig integrert indre antenne, som innebærer at den kan brukes uten ekstern antenne dersom du jakter i områder med god dekning.

Den nye elektronikken og det større batteriet gjør Tracker Artemis ideell som hundepeiler, med kapasitet til å brukes i lange perioder. Det er nå også mulig å bytte batterier på Tracker Artemis selv, den dagen det blir behov for det. Senderens tetthet garanteres også etter batteribytte.

Tracker Artemis er ergonomisk utformet for hunden. Den følger hundens hals og har ingen skarpe kanter. Senderen skal plasseres tett mot hundens hals for å forhindre at enheten sitter løst og slår mot hundens hals.

Tracker Artemis leveres med oransje reflekterende bånd som øker sikkerheten ved jakt. Halsbåndet kan byttes ut til annen farge som finnes som tilbehør man kan kjøpe.

Tracker Artemis – Den fremtidsrettede GPS-hundepeileren!Tracker Atremis - enkel i bruk

Når Artemis leveres er den ferdiginstallert på Tracker sin server. Ett klargjort IoT-SIM kort er forhåndsinstallert. Det er bare å starte Tracker Hunter appen, "lese" inn senderen i programvaren og du er i gang.
Tracker Artemis er utstyrt med LED-lys som styres fra Tracker Hunter appen, på telefonen. Dette er en sikkerhetsfunksjon som gjør hunden synlig i skumringen og i mørket.
Tracker Artemis har en nyutviklet og forbedret bjeffe funksjon. De ser antall bjeff på skjermen, på selve linjen på kartet. Der hunden går fremover endres fargen eller tykkelsen på linjen. Dessuten kan du beordre lydopptak fra halsbåndet via et knappetrykk i appen.
Tracker Artemis har en ny og ergonomisk passform som følger hundens hals på en naturlig måte.
En robust utviklet "superantenne" sikrer deg best mulig dekningforhold.


Hva er IoT?

Tingenes Internett (Internett of Things), IoT er et samlebegrep for den teknologiske utviklingen som innebærer at bla. maskiner, kjøretøy, husholdningsapparater og alle mulige enheter som kan utstyres med små innebygde sensorer og prosessorer, som kobles sammen med hverandre og omverden. Dette innebærer at disse enhetene kan oppfatte omverden, kommunisere med den og skape et situasjons basert adferd og medvirke til å skape smarte, attraktive løsninger. IoT er en viktig del av digitaliseringen av vårt fremtidige samfunn.Egenskaper

Lys
Bjeffe funksjon
NB-IOT LTE-CAT M1
GPS/GLONASS
Støtsiker
GSM
PÅ67
+56°C/-25°C
To-veis kommunikasjon

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt:

Besøkende

Det er nå 42 gjester her.